Aragaz 60 60

★★★★☆

Iti oferim aragaz 60 60, aceasta lista impresionanta unde puteti obtine cel mai bun raport calitate pret si achizitiona cel mai bun pentru dumneavoastra. De aceea, cand vine vorba de calitate, noi suntem adevaratii protagonisti. Ce mai astepti?

10 Cele mai bune produse

👉 VEZI MAI MULTE 👈

De ce sa cumperi Aragaz 60 60?

Stilul de gatit: Daca ceea ce iti convine ar fi traditional, aragaz 60 60 va va permite, fara indoiala, sa iti gatiti tocanitele dupa bunul plac, iar daca ceea ce preferati este sa explorati un pic dintre toate aromele lumii, alegerea unor modulare sau mixte este o idee buna, fiindca veti cumpara cate mult intre toate in bucatarie.

Incalzire progresiva: datorita incetinirii elementelor de incalzire in perioada incalzirii, acesta transmite o caldura mare progresiva care este ideala pentru unele alimente care pretinde o incalzire mai blanda cu scopul de a nu-si pierde proprietatile, cum ar fi cafeaua. Eficient chiar si cu murdarie: reziduurile alimentare sau impuritatile care este putut cadea in interior nu impiedica transmiterea corecta a caldurii.

Plita cu inductie cu latimea de 80 cm: V-ati gandit mereu ca ati putea face cu cativa centimetri in plus pe plita? Plitele de 50 cm latime iti ofera exact acest lucru. Plita cu inductie cu latimea de 50 cm: Plitele cu inductie cu latimea de 60 cm au dimensiunile care se potrivesc cel mai in stil corect cu dimensiunile celor mai comune blaturi de lucru.

Acest tip de aragaz 60 60 este compus dintre gratare, in mod normal dintre fonta, si o baza dintre otel inoxidabil, emailata sau crista de gaz, cu o baza de sticla. Functionarea sa incepe atunci cand se aprinde o bricheta, fie manual (bricheta, chibrit...), fie cu ajutorul unuia intre aparatele electronice incorporate.

Plite cu zona foarte mica de 32 cm: Plitele cu inductie cu zona foarte mare au o plita tripla cu inductie cu un diametru de 32 cm care ne permite sa gatim pana la o paella cu destinatia de zece persoane. De asemenea, ne putem bucura de cesta zona pe unele plite vitroceramice: cu zona extra scurta de 32 cm, vom primi mai multi oaspeti ca niciodata!

Astfel, iti puteti bucura de gatit cu tigai lungi, cum ar fi Teppan Yaki sau Grill, sau chiar cu o tigaie cu scopul de paella pentru zona de 32 de centimetri. Iar cand vine vorba de mutarea tigailor, plita iti recunoaste cand le mutati si iti transfera setarile dintr-o zona in alta.

Plite de 40 cm: Daca ati visat mereu sa ai aragaz 60 60 mica in bucatarie, cu latimea de 70 cm sunt cele pe care le cautati. Plita cu inductie cu latimea de 40 cm: Plitele cu inductie cu latimea de 40 cm sunt perfecte cu scopul de cei care doresc sa gateasca cu o suprafata de gatit mai scurta si cu mai putine restrictii.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult