Aragaz beko fse62110dx 4 arzatoare gaz electric

★★★★☆

Iti oferim aragaz beko fse62110dx 4 arzatoare gaz electric, aceasta lista impresionanta unde puteti obtine cel mai bun raport calitate pret si achizitiona cel mai bun pentru dumneavoastra. De aceea, cand vine vorba de calitate, noi suntem adevaratii protagonisti. Ce mai astepti?

10 Cele mai bune produse

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Ce pret are Aragaz beko fse62110dx 4 arzatoare gaz electric?

Plite pe gaz cu opt niveluri de control precis al flacarii: aragaz beko fse62110dx 4 arzatoare gaz electric noastre pe gaz incorporeaza revolutionarul Flame Power Control, care are zece niveluri de forta ce iti permit sa reglati flacara cu exactitate si precizie, adaptand intensitatea la reteta pe care o gatiti. Toate avantajele!

Cu ajutorul functiei Mobile Zone, plita ar fi impartita in 4 locuri de potenta diferite. Este suficient sa mutati tigaia si cesta iti schimba automat temperatura de gatire. In plus, plitele noastre sunt dotate si cu control al temperaturii uleiului cu destinatia de o prajire perfecta de fiecare data.

Incalzire progresiva: datorita incetinirii elementelor de incalzire in timpul incalzirii, acesta transmite o temperatura progresiva care este ideala cu destinatia de unele alimente care trebuie o incalzire mai blanda cu scopul de a nu-si pierde proprietatile, cum este cafeaua. Eficient chiar si cu murdarie: reziduurile alimentare sau impuritatile care ar fi putut cadea in interior nu impiedica transmiterea corecta a caldurii.

Inovatie culinara: Daca doriti sa va inovati mesele sau sa experimentati actuali arome, cum ar fi mancarea asiatica, puteti sa va combinati aragaz beko fse62110dx 4 arzatoare gaz electric cu Teppan Yaki, o japoneza care iti va permite sa gasiti arome exotice. Imaginatia ta este limita cand vorbim despre combinatii.

Acest tip de aragaz este compus dintre gratare, in stil normal printre fonta, si o baza dintre otel inoxidabil, emailata sau crista de gaz, cu o baza de sticla. Functionarea sa incepe in acel caz cand se aprinde o bricheta, fie manual (bricheta, chibrit...), fie cu ajutorul unuia dintre masinariile electronice incorporate.

Mecanismul acestui tip de aragaz este simplu: suprafata sa de sticla ceramica merge printre campuri electromagnetice care incalzesc doar recipientele feromagnetice, nu iti incalzi alte tipuri de materiale, de asemenea incat securitate sa ar fi destul de ridicata.

Plite de 90 cm: Daca ati visat mereu sa gasesti aragaz beko fse62110dx 4 arzatoare gaz electric mica in bucatarie, cu latimea de 90 cm sunt cele pe care le cautati. Plita cu inductie cu latimea de 40 cm: Plitele cu inductie cu latimea de 40 cm sunt perfecte cu privire la cei care doresc sa gateasca cu o suprafata de gatit mai mica si cu mai putine restrictii.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult